Egy jó coach segít az önismereted fejlesztésében és rámutat arra, hogy kivé válhatsz.

info@buzasdora.hu

Minenkinek lehet rossz napja

Egy coaching folyamaton végig menni sokszor sok erőt kíván. Az önismeret elmélyülésével találkozhatunk újabb és újabb akadályokkal, amik eleinte magasnak tűnhetnek, de a személyes fejlődésünk segíti a problémamegoldásunk fejlődését, az önbizalmunk növekedését.

Ennek ellenére mindannyiunknak lehet – és szokott lenni- nehéz napja… Ezeket a nehéz napokat (is) elvihetjük coachingba, hogy lássuk, hogyan tudunk legközelebb könnyebben megbirkózni velük, de nézzük pár módszert, ami segíthet akkor és ott, mikor észleljük a problémát.

 1. Keress valami szépet a napban!

  Ülj le pár percre, és gondold végig, hogy milyen pozitív dolog történt veled az nap. Elég egy apróság: a finom kávé illata, egy autós, aki megadta kedvesen az elsőbbséget, vagy egy ölelés egy számodra fontos személytől.
 2. Gyűjts pozitív visszajelzéseket!

  Ne gondolj nagy dologra, elég egy kacsintás, egy kedves mosoly, vagy egy köszönöm. Bele gondoltál már abba, hogy a „szia” is egy pozitív visszajelzés? Természetesnek vesszük, hogy köszönünk, mégis, hogy hiányzik, ha elmarad, ugye?!
 3. Adj pozitív visszajelzéseket!

  Másoknak is lehet pont rossz napjuk, dobd fel az övéket, és máris jobb lesz a Te kedved is!
 4. Csinálj valami hasznosat!

  Keress valami elfoglaltságot, amitől hasznosnak érzed magad! A jól elvégzett munka öröme egyből meghozza a jó kedved.
 5. Menj ki a levegőre!

  Még ha az idő borongós is, szippants párat a friss levegőből, és máris máshogy fogod érezni magad. Közben ha igényled, csendesítsd le az elméd, vagy épp ellenkezőleg, dúdold el a kedvenc dalod.

+1)  Ha semmi sem segít, dőlj le egy fél órára a kedvenc sorozatod elé, vagy vedd a kezedbe a könyvet, amit rég el akarsz már olvasni.

Ha mindezen túl vagy, akkor keress meg bátran, és nézzünk rá együtt a nehéz napodra, és keressük meg együtt a megoldásokat.

Értesülj a legfrissebb bejegyzésekről

Get updates and learn from the best

Kapcsolódó bejegyzéseim

Life coaching

A belső csoport modellje

A belső csoport tézise segít abban, hogy egy-egy konfliktusos helyzetben is önazonosan, reagáljunk, és visszataláljunk az egyensúlyi állapotunkhoz

Buzás-Dóra-Coach-Mindfulness-Blog
Life coaching

A mindfulnessről néhány gondolatban

A mindfulness szó az angol éberség szóból ered, mi az éber figyelem, a tudatos jelenlétszinonimájaként szoktuk használni. Keleten vallásos tartalommal bír, kb. 2500 évvel ezelőttiek

Jelentkezz ingyenes konzultációra

Felmérjük a helyzetet és az igényeidet, amely alapján elindulhatunk a közös úton